Sala Advocats és un despatx de Sant Cugat del Vallès, creat i fundat per Patrícia Sala, advocada, experta en el Dret Laboral i de la Seguretat Social.


Des del començament, la Patricia ha apostat per una nova filosofia de despatx: un despatx 100% orientat a treballar per la tranquil·litat dels seus clients i 100% adaptat als nous temps.

De la mateixa manera, ha apostat per un equip potent i diferent, que permet que cada necessitat sigui tractada per professionals especialitzats en les diferents àrees del Dret.

Per això, s’ha envoltat de professionals joves amb destacada experiència professional, que estan al dia de totes les novetats jurídiques, adaptats als nous temps i especialistes en diferents àrees del Dret, així com d’un equip d’economistes i comptables amb àmplia experiència professional que li permeten, a dia d’avui, oferir un servei integral i totalment fet a mida de les necessitats de cada client.

Valors que ens caracteritzen:

Compromesos amb la professió / Joves i amb ganes de fer coses / Adaptats a les noves tecnologies / Disposats a canviar allò que calgui canviar / Alt nivell formatiu i formació continuada / Amb experiència professional en despatxos de reconegut prestigi / Connectats a les realitats del nostre entorn / Motivats en treballar pels drets dels nostres clients / Preocupats per oferir el millor servei / Compromesos amb els drets humans i el treball per un món millor

El nostre equip

Com a despatx especialitzat en el Dret Laboral i de la Seguretat Social de Sant Cugat, l’equip principal de Sala Advocats està format específicament en aquesta àrea:

PATRICIA SALA SEGURA

Col·legiada per Il·lustre Col·legi d’Advocats Barcelona, Grau i Màster en Dret del Treball, SS i RRHH per ESADE i Postgrau assessoria laboral, comptable i fiscal per CEF escola de Negocis. Va complementar estudis de Dret a la University of Copenhagen, Dinamarca. Experiència laboral en despatxos Internacionals com a BDO o PWC en àrea del Dret Laboral i SS així com assessorament laboral a empreses. Participa en assessorament a associacions sense ànim de lucre i ONG. Actualment participa com a ponent en diferents cursos de Dret Laboral organitzats per Il·lustre Col·legi Advocats Barcelona, així com a associacions com La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat del Vallès. Català, Castellà, Anglès, Francès.

PATRICIA SALA SEGURA

Advocada especialista en Dret Laboral i de la Seguretat Social
RAQUEL ENRIQUE NOGUE

Diplomada en Relacions Laborals (Universitat Barcelona), Màster tècnic en prevenció riscos laborals especialitat en seguretat, ergonomia i higiene (Escola Catalana de Formació). Postgrau tècnic RRHH (ISEP), curs comptabilitat i gestió tributaria (CEF), curs gestió nòmines (CEFOR), curs avaluació del impacte ambiental, curs tècniques de millora continua (IDOF). Dilatada experiència en gestió laboral empreses i assessorament en matèria laboral i de SS.Català, Castellà, Anglès, Francès.

RAQUEL ENRIQUE NOGUE

Tècnica en Dret Laboral i de la Seguretat Social
RAQUEL BLASCO

Graduada en Dret per UIC, Màster d’accés a l’advocacia (UIC). Curs SAP i bases dades jurídiques. Pràctiques en el Jutjat Penal durant els estudis de Dret. Experiència en assessorament jurídic en matèria laboral i de SS a empreses i particulars. Gestió laboral empreses i assessorament en matèria laboral i de SS. Català, Castellà, Anglès.

RAQUEL BLASCO

Advocada

Col·laboradors

I comptem també amb altres professionals i col·laboradors, especialistes en les diferents variants del dret i la gestoria per empreses.

ANNA VERGES

Formació global en assessorament judicial i extrajudicial, principalment en assumptes civils i mercantils. Màster en Dret Mercantil per Il·lustre Col·legi Advocats Barcelona. Trajectòria professional en firmes com DELOITTE, Arasa&DeMiguel Advocats Associats i Joaniquet-Tamburini Procuradores. Ponent en Màster de Dret de la Salut (CESIF-EUPHARLAW Madrid), ponent en curs de Dret Sanitari (Col·legi Advocats Barcelona). Columnista en publicacions jurídiques i de salut (EL PERIODCO, Lawyerpress, revista FORJIB i revista de la Salut 2.0 La Torre Barcelona). Català, Castellà, Anglès, Francès.

ANNA VERGES

Advocada especialista en Dret Mèdic-Sanitari
INGRID SAGUÉ SITJES

Col·legiada per Il·lustre Col·legi d’Advocats Barcelona. Graduada en Dret i Màster d’accés a l’advocacia a ESADE. Màster en Dret Penal i Ciències Penals en Universitat Pompeu Fabra i Universitat Barcelona. Estudis de Dret a la Freie Universität de Berlin i a la Universitat de Indiana. Coneixements en Compliance Officers i en delictes informàtics. Especialitzacions en violència de gènere, responsabilitats penals del menors, i Dret Penitenciari. Activitat en torn d’ofici i en assessorament a empreses i particulars d’ àmbit penal. Català, Castellà, Anglès, Alemany.

INGRID SAGUÉ SITJES

Advocada especialitzada en Dret Penal
MAR PADROS RIBAS

Diplomada Gestió i Administració Pública (Pompeu Fabra). Llicenciada en Dret (Pompeu Fabra). Trajectòria professional a Barcelona Gestió Urbanística com a Tècnica de Contractació, i actualment com a advocada especialista en Dret Civil Matrimonial, arrendaments, reclamacions de deutes, Dret Laboral i Dret Administratiu a Padros Advocats i Assessors Tributaris. Català, Castellà.

MAR PADROS RIBAS

Advocada civil família i successions