Altres Serveis

A Sala Advocats pots disposar de l’assessorament més adequat per qualsevol necessitat jurídica que puguis tenir. I també t’oferim serveis de gestoria comptable i fiscal per ajudar a fer front a les obligacions mensuals i trimestrals d’empreses i autònoms.

T’expliquem tot el que podem fer per tu:


Gestió Laboral

Serveis en la gestió mensual del departamento laboral d’una empresa. Ens referim a processos de contractació, preparació de nòmines, tramitació d’acomiadaments, obligacions laborals,.... i qualsevol gestió laboral i de recursos humans.

Gestió Comptable

Serveis de gestió mensual de la comptabilitat de l’empresa per tal de tenir sempre controlat i al dia els aspectes comptables de l’empresa, procurant alhora per l’optimització del resultat empresarial

Gestió Fiscal

Ens ocupem de la planificació fiscal de l’empresa i la gestió d’impostos com IVA, IRPF, IS,....o qualsevol altra obligació fiscal. Alhora, Sala Advocats el mantindrà sempre informat de les darreres actualitzacions de la forma més pertinent segons la situació de cada empresa o autònom.

Altres serveis legals

Assessorament en la reclamació de danys i perjudicis sobrevinguda de qualsevol relació contractual o extracontractual.
Suport i assessorament en l’elaboració i presentació de les comptes anuals, això com dels llibres oficials en el Registre Mercantil, actes de socis i juntes generals.
Delictes de lesions, estafa, homicidis, apropiació indeguda, agressions o abusos sexuals, delicte contra treballadors, frau, robatoris, assetjaments, entre d’altres
Reclamació de productes bancaris abusius, com per exemple les clàusules abusives de préstecs hipotecaris, entre d’altres.
Separacions i divorcis contenciosos i de mutu acord, redacció de convenis i assessorament en l’acceptació d’herència, entre d’altres.
Assessorament en qualsevol procés de compravenda o lloguer, tant per propietaris com per a compradors/ llogaters.
Assessorament i/o assistència integral a víctimes d’accidents de trànsit, reclamació d’indemnitzacions i personació en el procés judicial.
Reclamació de danys i perjudicis causats per les companyies aèries en la prestació dels seus serveis.

Sigui quina sigui la teva situació d’empresa o personal, a Sala Advocats trobaràs l’assessorament i suport que necessites.
No et preocupis més. Nosaltres ens ocuparem.