Keep Safe: ni et preocupis, ni t’ocupis, nosaltres ho farem

Defensem que la fragilitat és relativa: sempre que t’acompanyi l’assessorament adequat, no cal preocupar-se

Sala Advocats és un despatx especialitzat en el Dret Laboral i de la Seguretat Social de Sant Cugat del Vallés, totalment enfocat a treballar per aconseguir que els nostres clients estiguin tranquils.

Per aquest motiu, oferim també altres servei legals i de gestoria, que permeten arribar a oferir un servei quasi integral, coherents amb la nostra filosofia de facilitar i oferir solucions a qualsevol necessitat legal que pugui tenir el nostre client.

 

Però alhora, Sala Advocats vol ser quelcom més. Un nou concepte de despatx, aire fresc en aquesta professió: un despatx modern, actualitzat en les últimes novetats jurídiques, preocupat en oferir un servei personalitzat, còmode i àgil.

Actualització

Permanentment actualitzats amb les novetats jurídiques i la formació constant de tot el nostre equip.

Modernitat

Totalment adaptats a les noves tecnologies i les noves realitats que ens envolten.

Flexibilitat

Un equip jove, fresc i preparat per ajustar-se fàcilment a les diferents necessitats i canvis que ens envolten diàriament.

Comoditat i agilitat

Situats al centre de Sant Cugat i amb els sistemes telemàtics que faciliten el servei amb els nostres clients, adaptant-nos en horaris i donant resposta a la major brevetat possible.

Servei personalitzat

Totalment orientats al nostre client per oferir el millor servei amb la màxima qualitat.

Compromís

Compromesos amb els drets humans i el treball per un món millor.

Perquè la societat ha canviat, l’entorn ha canviat, i segueixen canviant cada dia a ritmes frenètics. Nosaltres ens adaptem i treballem d’acord als nous escenaris que ens envolten, oferint sempre la millor solució.

Aquí trobaràs els serveis legals de sempre, adaptats als nostres temps.